Privacy statement MH&DL

Inleiding

MH&DL neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@mhdl.nl.

Wie is MH&DL?

MH&DL is de besloten vennootschap MH&DL BV, kantoorhoudende te (1072 ES) Amsterdam aan Ceintuurbaan 25 I, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer [KvK-nummer].

Wanneer MH&DL jouw persoonsgegevens verwerkt, is MH&DL de verwerkingsverantwoordelijke.

Hoe gebruikt MH&DL jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor MH&DL persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens MH&DL voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door MH&DL worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie
Doeleinde: Financiële administratie
Gegevens: Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC), Openstaande saldo
Grondslag: Wettelijke verplichting
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Facturatie
Gegevens: Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC), Openstaande saldo
Grondslag: Wettelijke verplichting
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Beheer van bestellingen
Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, KvK-nummer, BTW-nummer, Klantnummer
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Afhandelen klachten over het product
Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, KvK-nummer, BTW-nummer, Klantnummer
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Afhandelen klachten over de dienst
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: CRM
Gegevens: Naam, Gebruikersnaam, E-mailadres, Locatie, Bestelgeschiedenis, Social media account, Browser, OS, User ID, Telefoonnummer, Profielfoto
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Sollicitatie
Gegevens: Naam, Gebruikersnaam, E-mailadres, Locatie, Bestelgeschiedenis, Social media account, Browser, OS, User ID, Telefoonnummer, Profielfoto
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Marketing
Doeleinde: Direct marketing
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Affiliate marketing
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Nieuwsbrief
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Retargeting
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Social media marketing
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Behavioural targeting
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Website
Doeleinde: Website analytics
Gegevens: Surfgedrag, Locatie
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Account aanbieden
Gegevens: Naam, Adres, E-mailadres, Gebruikersnaam, Inhoud van het bericht
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Plaatsen van berichten of reviews
Gegevens: Naam, Adres, E-mailadres, Gebruikersnaam, Inhoud van het bericht
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Chatfunctie
Gegevens: Naam, Adres, E-mailadres, Gebruikersnaam, Inhoud van het bericht
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Beveiliging en fraudebestrijding
Doeleinde: Identiteitsverificatie
Gegevens: Elektronische identificatiegegevens, Telefoonnummer, Naam, Adres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Beveiliging van gegevens
Gegevens: Elektronische identificatiegegevens, Telefoonnummer, Naam, Adres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Hoe verkrijgt MH&DL jouw persoonsgegevens?

MH&DL heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt.

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij MH&DL over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij MH&DL. Je kunt verzoeken dat MH&DL je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om MH&DL te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van MH&DL of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van MH&DL te verkrijgen. MH&DL zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat MH&DL je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door MH&DL

Een verzoek kan verstuurd worden naar info@mhdl.nl. MH&DL zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat MH&DL een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien MH&DL je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

  • Verwerkers
  • Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst tussen jou en MH&DL
  • Externe adviseurs

Het kan zijn dat MH&DL verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Wat zijn cookies en hoe gebruikt MH&DL ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van MH&DL worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van MH&DL worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop MH&DL je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar info@mhdl.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop MH&DL jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@mhdl.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

×

Margaux Hyacinthe

Motto ~ Love what you do and inspire people ~

I possess a strong entrepreneurial mindset and am always ready for new challenges. I have a Master’s Degree in Transport, Logistics and International Trade; knowledge I am determined to put into practice by spreading my passion for wine. Speak three languages fluently: French, Spanish, and English, and currently learning Dutch.

I was raised in the Loire Valley, a beautiful wine region, and had the luck to be named after one of France’s most interesting wines: Margaux! I was fortunate to grow up with Sancerre and Cabernet Franc vines in my backyard, and have since explored and tasted my way through all of France’s great wine regions.
When I started traveling the world, I realised that there is so much more to wine – the grapes, the history, the people, the terroirs. How amazing would it be to share this awareness and experience with others?
That is why I have decided to start the adventure here and be part of MH&DL Exclusive Terroirs.

Authentic qualities: Enthusiasm, Dedication and Passion

Dalmar Labra Bio

Dalmar Labra

Motto ~ Step by Step and always with precaution ~

My personal experiences are closely linked to the Terroir de Pirque sub-region of the famous Maipo Valley. I grew up in between Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc , Sémillon and Torontel grape plantations. I am Chilean entrepreneur with more than 25 years of experience in international business.

Managing to develop sales channels in the international market to different Chilean wineries. In addition to strong alliances with old world wineries

Over the years I have developed a strong network in the wine industry all over the world. My work and life experiences are a great asset to the adventure of MH&DL. I am the one helping setting up the business objectives and limits. I am a wine storyteller, attend one of my tastings and you will be transported by the magic of the wine Art.

 

Authentic qualities: Visionary – Conscientious

Together we combine vivacity and experience!

Dalmar Labra

Dalmar Labra

Dalmar Labra

Motto ~ Stap voor stap en altijd bedachtzaam ~

Mijn persoonlijke ervaringen zijn nauw verbonden met de subregio Terroir de Pirque van de beroemde Maipo-vallei. Ik ben opgegroeid tussen de druivenplantages Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Sémillon en Torontel. Ik ben een Chileense ondernemer met meer dan 25 jaar ervaring in internationaal zakendoen. Ontwikkelen van verkoopkanalen op de internationale markt naar verschillende Chileense wijnhuizen. Naast sterke allianties met wijnmakerijen uit de oude wereld

Door de jaren heen heb ik over de hele wereld een sterk netwerk opgebouwd in de wijnindustrie. Mijn werk- en levenservaringen zijn een grote aanwinst voor het avontuur van MH&DL. Ik help bij het opstellen van de zakelijke doelstellingen en limieten. Ik ben een wijnverteller, woon een van mijn proeverijen bij en je wordt vervoerd door de magie van de wijnkunst.

Authentieke kwaliteiten: visionair – gewetensvol

Samen combineren we levendigheid en beleving!

Margaux Hyacinthe

Motto ~ Hou van wat je doet en inspireer mensen ~

Ik ben ondernemend en altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Ik heb een master in transport, logistiek en internationale handel – kennis die maar al te graag in praktijk wil brengen door mijn passie voor wijn met de wereld te delen. Ik spreek drie talen vloeiend: Frans, Spaans en Engels, en ik leer momenteel Nederlands.

Ik ben opgegroeid in de Loire, een prachtige wijnregio, en ik bof naar een van de bijzonderste Franse wijnen te zijn vernoemd: Margaux! Ik had het geluk op te groeien met Sancerre- en Cabernet Franc-wijnstokken in de achtertuin, en ik heb sindsdien alle grote wijngebieden van Frankrijk verkend en geproefd.Toen ik de wereld rondreisde, realiseerde ik me dat er zoveel meer achter wijn schuilt: de druiven, de geschiedenis, de mensen, de terroirs. Hoe geweldig zou het zijn als ik al dit bewustzijn en deze ervaring met anderen kan delen?
Daarom heb ik besloten om hier het avontuur te beginnen en deel uit te maken van MH&DL Exclusive Terroirs.

Authentieke kwaliteiten: Enthousiasme, Toewijding en Passie

Register as wholesaler

Apply for an account by filling in the form bellow as complete as possible for free. If your account is approved, you can log in immediately and you will see your specific purchase prices clearly on our website. If you have any questions or would like to register by phone, please contact us at +31 6 42 09 34 62

Are you not located in The Netherlands? Then send an email to info@mhdl.nl and we will get shortly in touch with you.

By clicking register, you agree to the Terms & Conditions

Log In Lost Password

Join Waitlist This new product is expected to arrive in March. Please leave your valid email address below to be informed.