Lees meer over de fantastische wijnen, de mensen en de wijngaarden die ze hebben gemaakt.

Argentinië Chili Italië Frankrijk Spanje Nieuw-Zeeland

Argentinië

MOSQUITA MUERTA

Wij creëren premium blends door een zorgvuldige selectie van de grote variëteit van verschillende wijngaarden aan de voet van het Andesgebergte, in de belangrijkste wijngebieden van Mendoza, Argentinië.
Argentinië – Mendoza

Lees meer

Chili

CALCU

Calcu is een familiebedrijf met een bewonderenswaardige staat van dienst in de productie van premiumwijnen. Deze wijnen staan bekend om hun opmerkelijke frisheid en hun ware uiting van fruit en wijngaard.
Chili – Colchagua Valley

Lees meer

MAQUIS

Viña Maquis wordt al sinds de 18e eeuw in verband gebracht met de productie van wijnen. Gelegen in het hart van de Colchagua-vallei, tussen de rivier de Tinguiririca en de monding van de Chimbarongo.
Chili – Colchagua Valley

Lees meer

AROMO

Aromo is gelegen in De Maule Valley, het zuidelijke deel van de Central Valley. Dit gebied is het grootste met wijnstokken beplante gebied van heel Chili en kent een traditie van wijnbouw die teruggaat tot de 17e eeuw.
Chili – Maule-Vallei

Lees meer

Italië

SOCCI

Een enkele druivensoort: Verdicchio dei Castelli di Jesi. Een wijngaard van meer dan veertig jaar oud gelegen op de heuvel van Monte Deserto, 350 meter boven zeeniveau. De wil van een familie om de traditie voort te zetten die onvermijdelijk verbonden is met innovatie.
Italië – Marche

Lees meer

Frankrijk

DOMAINE DE L’ENCHANTOIR

Gecertificeerde biologische landbouwwijnmakerij genesteld in het hart van de regio Saumur, Le Puy Notre-Dame, geclassificeerd als dorp met karakter en charme, is het sinds de 16e eeuw een land van wijngaarden.
Frankrijk – Saumur

Lees meer

DOMAINE DE FERRUSSAC

5 hectare wijngaarden, familie-erfgoed voor meer dan 100 jaar. Wijngaard op een hoogte tussen 300 en 350 m, gekenmerkt door zijn koele nachten en warme dagen. In 3e jaar van omschakeling naar biologische landbouw.
Frankrijk – Languedoc

Lees meer

Spanje

PETIT VEGA

De familie Díaz Bayo teelt al vier generaties wijnstokken in het legendarische dorp Fuentelcesped, Ribera del Duero. Ze produceren unieke wijnen gemaakt van beroemde Tempranillo-druiven. Elegantie van enkele wijngaardwijnen.
Spanje – Ribera del Duero

Lees meer

CHAN DE ROSAS

Wijngaarden gelegen in het hart van de Salnés-vallei, de geboorteplaats van Albariño in Galicië. Gelegen aan de oevers van de rivier de Arousa, profiteert deze regio van een Atlantisch klimaat en heeft het een unieke bodem als gevolg van…
Spanje – Rias Baixas

Lees meer

MONTELEIVA

Al sinds de 19e eeuw produceert de familie Montaña wijn in het hart van Rioja Alta, Fuenmayor. Ze produceren elegante wijnen met veel finesse, onder verschillende internationaal geprezen merken, en hebben nog steeds hetzelfde respect…
Spanje- Rioja

Lees meer

DON ROMAN

Het merk Don Román is een eerbetoon aan “Abuelo Román” van de familie Montana, een grote promotor van het familiebedrijf, die het bedrijf naar ongekende hoogten tilde. Hun expeditielikeur resulteert in een fijne parel en een laag suikergehalte bubbelcava, waardoor zij een van de beste prijs /kwaliteit marktcava’s kunnen geven.
Spanje – Cava

Lees meer

Nieuw-Zeeland

TIRAKI

Een avontuurlijk NZ-wijnbedrijf dat uitzonderlijke wijnen maakt van hun 150 jaar oude familieboerderij en wijngaard. Tiraki, wat ‘opklaren van de lucht’ betekent, is een fenomeen dat hen de ideale omstandigheden biedt om levendige aromatische wijnen te produceren. De geest van Tiraki gaat over het zoeken naar avontuur en nieuwe ervaringen.
Nieuw-Zeeland – Marlborough

Lees meer

×

Margaux Hyacinthe

Motto ~ Love what you do and inspire people ~

I possess a strong entrepreneurial mindset and am always ready for new challenges. I have a Master’s Degree in Transport, Logistics and International Trade; knowledge I am determined to put into practice by spreading my passion for wine. Speak three languages fluently: French, Spanish, and English, and currently learning Dutch.

I was raised in the Loire Valley, a beautiful wine region, and had the luck to be named after one of France’s most interesting wines: Margaux! I was fortunate to grow up with Sancerre and Cabernet Franc vines in my backyard, and have since explored and tasted my way through all of France’s great wine regions.
When I started traveling the world, I realised that there is so much more to wine – the grapes, the history, the people, the terroirs. How amazing would it be to share this awareness and experience with others?
That is why I have decided to start the adventure here and be part of MH&DL Exclusive Terroirs.

Authentic qualities: Enthusiasm, Dedication and Passion

Dalmar Labra Bio

Dalmar Labra

Motto ~ Step by Step and always with precaution ~

My personal experiences are closely linked to the Terroir de Pirque sub-region of the famous Maipo Valley. I grew up in between Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc , Sémillon and Torontel grape plantations. I am Chilean entrepreneur with more than 25 years of experience in international business.

Managing to develop sales channels in the international market to different Chilean wineries. In addition to strong alliances with old world wineries

Over the years I have developed a strong network in the wine industry all over the world. My work and life experiences are a great asset to the adventure of MH&DL. I am the one helping setting up the business objectives and limits. I am a wine storyteller, attend one of my tastings and you will be transported by the magic of the wine Art.

 

Authentic qualities: Visionary – Conscientious

Together we combine vivacity and experience!

Dalmar Labra

Dalmar Labra

Dalmar Labra

Motto ~ Stap voor stap en altijd bedachtzaam ~

Mijn persoonlijke ervaringen zijn nauw verbonden met de subregio Terroir de Pirque van de beroemde Maipo-vallei. Ik ben opgegroeid tussen de druivenplantages Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Sémillon en Torontel. Ik ben een Chileense ondernemer met meer dan 25 jaar ervaring in internationaal zakendoen. Ontwikkelen van verkoopkanalen op de internationale markt naar verschillende Chileense wijnhuizen. Naast sterke allianties met wijnmakerijen uit de oude wereld

Door de jaren heen heb ik over de hele wereld een sterk netwerk opgebouwd in de wijnindustrie. Mijn werk- en levenservaringen zijn een grote aanwinst voor het avontuur van MH&DL. Ik help bij het opstellen van de zakelijke doelstellingen en limieten. Ik ben een wijnverteller, woon een van mijn proeverijen bij en je wordt vervoerd door de magie van de wijnkunst.

Authentieke kwaliteiten: visionair – gewetensvol

Samen combineren we levendigheid en beleving!

Margaux Hyacinthe

Motto ~ Hou van wat je doet en inspireer mensen ~

Ik ben ondernemend en altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Ik heb een master in transport, logistiek en internationale handel – kennis die maar al te graag in praktijk wil brengen door mijn passie voor wijn met de wereld te delen. Ik spreek drie talen vloeiend: Frans, Spaans en Engels, en ik leer momenteel Nederlands.

Ik ben opgegroeid in de Loire, een prachtige wijnregio, en ik bof naar een van de bijzonderste Franse wijnen te zijn vernoemd: Margaux! Ik had het geluk op te groeien met Sancerre- en Cabernet Franc-wijnstokken in de achtertuin, en ik heb sindsdien alle grote wijngebieden van Frankrijk verkend en geproefd.Toen ik de wereld rondreisde, realiseerde ik me dat er zoveel meer achter wijn schuilt: de druiven, de geschiedenis, de mensen, de terroirs. Hoe geweldig zou het zijn als ik al dit bewustzijn en deze ervaring met anderen kan delen?
Daarom heb ik besloten om hier het avontuur te beginnen en deel uit te maken van MH&DL Exclusive Terroirs.

Authentieke kwaliteiten: Enthousiasme, Toewijding en Passie

Register as wholesaler

Apply for an account by filling in the form bellow as complete as possible for free. If your account is approved, you can log in immediately and you will see your specific purchase prices clearly on our website. If you have any questions or would like to register by phone, please contact us at +31 6 42 09 34 62

Are you not located in The Netherlands? Then send an email to info@mhdl.nl and we will get shortly in touch with you.

By clicking register, you agree to the Terms & Conditions

Log In Lost Password